Theatershow: Een inkijkje in het leven van Gert Jacobs

Woensdag 10 april 2019
€ 27,50 p.p.
Aanvang 20.30 uur
Kaarten te bestellen via 045 - 571 66 07
(Theater Heerlen)

 

 Informatie over de show
Laurens Jan Stam praat met oud-wielrenner Gert Jakobs over de pieken en dalen in zijn carrière, de angst om te vallen en wat het geheim is van dalen. Met muziek van Bert Reijlink en Gerts smeuïge verhalen krijgt u een onvergetelijk inkijkje in het wielerpeleton. Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van een goede motivatie, tijdens de sport maar ook in het dagelijks leven. Gert Jakobs was een super knecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen.


Vijf keer startte Gert Jakobs in de Tour de France, vier keer reed hij deze ook uit. Sinds de Tour de France van 2011 vaste analist bij het populaire programma Tour du Jour op RTL7 en heeft hij daarnaast ook een grote staat van dienst opgebouwd in het bedrijfsleven.

 

Jakobs kan zo boeiend en smaakvol vertellen, dat hij ook wel de René van der Gijp van het wielrennen genoemd wordt. Met Stam als aangever weet Gert Jakobs met veel humor en schwung, en met prachtige verhalen en anekdotes, de zaal te boeien. Aan de hand van de vele shirtjes die hij in zijn carrière gedragen heeft, worden de herinneringen opgehaald.

 

Deze voorstelling wordt mede georganiseerd door de RaboRonde Heerlen in de aanloop naar het evenement op vrijdag 2 augustus 2019. Een speciaal woord van dank aan Mabs4.0 en de Rabobank, en Parkstad Limburg Theaters, partners van de RRH die deze voorstelling mede mogelijk maken.

 


<< terug